Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

- afdelingens egen Hjemmeside
- afdelingens Facebook-side
- afdelingens Instagram-profil.

Så er det tid for alle nuværende kontaktpersoner at gentegne sæsonbaner for sæsonen 2019/20
Alle jer andre tennismedlemmer, som måske også er interesseret i en sæsonbane, må vente til efter den 10. september, hvor vi frigiver alle ledige sæsonbaner til jeres booking. Indendørssæsonen starter mandag den 30. september.

SIF-Tennis indfører stop for nye tennismedlemmer
Afdelingen er tæt på at runde 1.000 medlemmer, og vi er derfor nødt til i en periode at indføre stop for tilgang af nye medlemmer. Dette stop for nye medlemmer har virkning fra den 14. marts 2019. I stedet kan du skrive dig på ventelisten for enten senior eller junior, som du finder ved at klikke her. Nye seniormedlemmer der har meldt sig ind efter den 14. marts 2019 vil få deres betaling refunderet inden påske. Nye juniormedlemmer afventer færdiggørelsen af træningsplanen for juniorer. Herefter får også de besked - positiv eller negativ.

Inge Hyllested, SIF, danmarksmester i tennis 2019

DTV - Danske Tennis Veteraner under DTF, afholder hvert år Danmarksmesterskaber. Såvel udendørs - som indendørs mesterskaber.

Fra søndag den 28. juli til lørdag den 3. august 2019 blev der afholdt DM i Svendborg. Svendborg tennisklub lagde baner til igen i år.

Der er rækker fra 40+ og til 80+. Singler såvel som doubler.

Inge Hyllested fra SIF deltog og vandt guld i DS, 70+. Hun vandt lørdag den 3. august over Elsebeth Schønau fra Hørsholm/Rungsted.

Inge Hyllested vandt desuden sølv i Mix-double 75+ om fredagen. Inge spillede med Mogens Drehn fra Hørsholm/Rungsted. De tabte til Frank Gaba og Lise Schrøder, begge fra Fruens Bøge, Fyn.

Inge Hyllested

Stort tillykke til Inge for det fine resultat, som godt nok kostede hende et blåt øje i MD, da hun fik en bold i øjet. Men hun holdt fast!!!

Chr. P. Skjoldborg

SIF TennisKrøyersvej 5 A2930 Klampenborg Tlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk